Danske iværksættere har lavet små og komfortable høretelefoner, der giver dig lækker lyd til en lille pris.

Mød Wavell Light Comfort: verdens måske mest behagelige høretelefoner i dansk design, der er på størrelse med en tokrone og kun vejer tre gram. Wavell udfordrer den udbredte forestilling om, at gode høretelefoner altid kommer fra store, internationale brands. De er så behagelige, at du formentlig glemmer, at du har dem i. Det bløde silikonemateriale, der dækker hele øreproppen, giver maksimal komfort. Med en lille krog øverst holder de sig på plads både dag og nat.

Læs mere om Wavell Light Comfort og køb dem her
SPAR 15% - Brug rabatkoden BT15

Tilslut Light Comfort via Bluetooth til din smartphone, tablet eller bærbar computer, og brug enhver app, du ønsker, til at afspille musik eller lyde. Du kan bruge populære apps som Spotify, Apple Music, Mofibo og YouTube.

Wavell Light Comfort er også ideelle til meditation, yoga, stressreduktion og forbedring af koncentrationen. Øreproppernes design giver en god forsegling og blokerer meget støj.

Den aktive støjreduktion dæmper omgivende lyde, så du hører mindre af dine omgivelser. Når du åbner opladningsetuiet, tændes ørepropperne automatisk og kan tilsluttes en Bluetooth-enhed. Hvis de allerede er tilsluttet, oprettes forbindelsen automatisk.

Med Wavell Light Comfort har ambitionen været at lave et anderledes produkt end de store konkurrenter.

»Målet hos os er altid at forbedre vores komponenter, sådan at vores kunder altid vil få de bedste høretelefoner, der passer lige præcis til dem. Andre producenter går typisk efter the bigger, the better, hvor der bare tilføjes en masse features i komponenterne. Vi synes ikke nødvendigvis, at større er bedre,« fortæller Wavell medgrundlægger, Hjalmar Kræn.

Læs mere om Wavell Light Comforth og køb dem her
SPAR 15% - Brug rabatkoden BT15

Specifikationer:

  • Batterilevetid: 5 timer
  • Batterilevetid med etui 20 timer
  • Bluetooth version: Bluetooth 5.2
  • Vand- og svedafvisende? Ja, IPX5 rated
  • Sleeptimer? Ja
  • Trådløs opladning? Ja
  • Touch control? Ja
  • Opladning: USB-C
  • Opkald? Ja, Wavell 3 Light Comfort har indbygget mikrofoner

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også