Forkæl dig selv med kæmpe rabatter på håndbyggede luksusenge fra Nordic Dream.

Vi bruger mere end 25 år af vores liv i sengen. God søvn er afgørende for vores livskvalitet. Hvis du ønsker at opgradere din søvn, er Black Week det helt rette tidspunkt at købe ny seng.

Lige nu: Få en gavl med for 0 kroner
Hos Nordic Dream kan du lige nu få nogle af deres mest populære senge, inklusiv en gavl til en værdi af 2.495 kroner. Kan du ikke bruge en gavl, kan du i stedet vælge en stor, gratis tilbehørspakke.

Se alle Black Week-tilbuddene her

Tre af de mest populære senge hos Nordic Dream:

Snefrid Fjäll - kontinentalseng

Snefrid Fjäll er deres mest solgte kontinentalseng. Her får du alt det en luksus seng skal indeholde til en overkommelig pris. Denne seng har hele tre komfortlag og syv komfortzoner i alle madrasserne. Sengen er bygget af naturlige materialer og er allergivenlig. Du får både 100 dages risikofri prøveperiode og 25 års garanti på sengen.

Den risikofri prøveperiode er en stor fordel, da kroppen typisk skal bruge tre uger på at vænne sig til en ny seng.

Førpris inklusiv gavl: 29.490 kroner.

Black friday pris lige nu: 12.995 kroner – du sparer 56 %

Køb den her

Ragna Fjäll - elevationsseng

Er du på udkig efter en elevationsseng, er Ragna Fjäll et rigtig godt bud. Her får du en elevationsseng der har alt det en god elevationsseng skal kunne.

Sengen er håndbygget i Thy. Den har syv komfortzoner, trådløs fjernbetjening og indbygget lys i bunden. Og så giver den en helt fantastisk søvn. Læser man på Trustpilot, kan man se at sengen får mange positive anmeldelser af kunderne.

Førpris inklusiv gavl: 37.490 kroner

Black friday pris lige nu: 15.995 kroner

Køb den her


Astrid Fjäll - seng med opbevaring

Ønsker en luksus seng, som samtidig er enormt praktisk? Så er Astrid Fjäll det helt rigtige valg. Her får du en uovertruffen liggekomfort, samtidig med at du får masser af plads under sengen.
Sengen indeholder syv komfortzoner og en topmadras der sender dig direkte i drømmeland.

Førpris inklusiv gavl: 29.793 kroner

Black friday pris lige nu: 12.995 kroner

Køb den her

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også