Et nyt køkken kan blive en dyr omgang, når skabe, låger og skuffer skal skiftes ud - men sådan behøver det ikke at være. Heller ikke selv om du vælger et luksuskøkken i snedkerkvalitet

Når vi drømmer om at skifte det det gamle, slidte køkken ud med en ny model, har vi som oftest to udfordringer, der skal løses. Det nye køkken skal både være smukt og af god kvalitet, og samtidig skal være til at betale sig fra. Man kan sige, at vi ønsker det snedkerdesignede køkken – til Ikea-pris.

Og det er lige præcis det, du nu kan få.

Form Plus er et såkaldt Ikea-hack, hvor du bestiller skabe og kabinetter fra Ikea, mens Form Plus giver dig snedkerløsninger til både fronter, bordplader og låger.

Besøg Form Plus i deres showroom i København eller Aarhus

»Vi laver et køkken til dig. Vi sælger dig ikke et køkken. Det vigtige for os er, at du får det, du drømmer om. Vi ordreproducerer alt og tager det ikke bare ned fra hylderne. Vi giver dig ikke en standardløsning, men den løsning, du selv ønsker,« siger Jesper Lykkeskov, der er snedker og direktør i Form Plus.

Form Plus er køkkener i snedkerkvalitet - uden at det koster så meget, som det ser ud til.
Form Plus er køkkener i snedkerkvalitet - uden at det koster så meget, som det ser ud til.
Vis mere

Dermed får køberen det bedste af to verdener. Der er kvalitet og value-for-money i Ikeas produkter, mens du selv får muligheden for at vælge design, træsorter og finish i dit nye køkken.

Kvalitet frem for alt
»Som snedkere og køkkenelskere går vi meget op i håndværkstraditionerne og kvaliteten. Derfor er alle vores snedkerier nøje udvalgt. De små snedkervirksomheder har forskellige specialer og leverer kun kvalitetsprodukter, hvor du virkelig kan mærke, at du har med et håndværk at gøre,« siger Jesper Lykkeskov.

Få et uforpligtende tilbud fra Form Plus her

Og netop kvalitet er én af de ting, vi som danskere ikke går på kompromis med, når der skal renoveres i hjemmet. Hvad end der skal anlægges nye terrasse eller nyt køkken, sætter vi kvaliteten og vores personlige smag i højsædet.

Når du bestiller et køkken fra Form Plus, bliver det speciallavet til dig og dine behov. Du får ikke bare et standardkøkken.
Når du bestiller et køkken fra Form Plus, bliver det speciallavet til dig og dine behov. Du får ikke bare et standardkøkken.
Vis mere

Vi ønsker selv at afgøre, hvilken træsort vores nye bordplade skal være i. Det er ikke ligegyldigt, hvilke greb vi har til skabene, eller hvilke personlige detaljer der ligger i udformningen af vores skabslåger.

»Vores baggrund i snedkerfaget blandet med en passion for eksklusive snedkerkøkkener gør, at vi ved, at det er detaljerne og håndværket, der gør hele forskellen,« forklarer Jesper Lykkeskov.

Vores eget valg
At begynde at kigge efter nyt køkken kan være en forvirrende proces. For skal hele køkkenet skiftes eller kun noget af det? Og hvordan adskiller det ene køkkenfirma sig fra det andet, og hvordan undgår man at betale i dyre domme for noget, man ikke bliver hundrede procent tilfreds med?

Derfor kan det for mange, der går i køkkentanker, være en god løsning med et koncept, hvor man som køber er med i processen fra start til slut. At vi selv vælger fundamenterne, selv vælger greb og bordplade.

Vil du mærke Form Plus-kvaliteten? Bestil en kasse med vareprøver her – kun 449 kr. – før 1.013 kr. – spar 56 procent.

Hos Form Plus er intet overladt til tilfældighederne. Du vælger selv, hvordan dit nye køkken skal indrettes, hvor køleskabet skal stå, hvor meget bordplads du vil have, og hvor skabet skal stå.

Du udvælger selv kabinetter og andet i Ikea med hjælp fra deres dygtige rådgivere, og derefter klarer Form Plus resten – helt efter dine ønsker og behov.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også