Se her om den økonomiske uro har påvirket prisen på din bolig.

De seneste år har vi været vant til stadigt stigende boligpriser. Men det har ændre sig. Ifølge den digitale ejendomsmægler Estaldo, gør de stigende renter det langt dyrere at købe en bolig. Derudover er der kommet skærpede krav til kreditvurderinger

Er din bolig faldet i pris? Find ud af det med det samme

Uroen omkring den økonomiske verdenssituation er efterhånden ved at sætte sig i priserne på det danske boligmarked. Inflationen og usikkerhed omkring renteudviklingen betyder, at mange potentielle boligkøbere er ekstra forsigtige lige nu.

Ifølge en boligøkonom vil det kunne mærkes på boligmarkedet det  næste lange stykke tid.

»Der er med vores øjne ingen tvivl om, at de markante rentestigninger vil bevirke en opbremsning på boligmarkedet og en betydelig risiko for faldende boligpriser i løbet af det kommende år eller to i forhold til især vækstområderne, hvor boligmarkedet i forvejen er blevet relativt dyrt i en historisk kontekst«, sagde cheføkonom hos Realkredit Danmark Christian Hilligsøe Heinig, til Berlingske i maj.

Hvordan er prisen på din bolig påvirket af uroen? Find ud af det hos Estaldo

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også