Vind en helt ny Toyota Aygo X Air Envy lige her.

Det lyder næsten for godt til at være sandt at vinde en bil. Men det er netop hvad du kan, ved at tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev. Og det er ikke hvilken som helst bil, men en spritny Toyota Aygo X Air Envy til en værdi af 186.990 kroner.

Tilmeld dig Toyotas nyhedsbrev og vind en ny Aygo X Air Envy lige her *

Berit fra Hillerød vandt i 2021 en Toyota Yaris Cross til en værdi af 329.990 kroner - nu kan du blive den heldige vinder af en Aygo X Air Envy.
Berit fra Hillerød vandt i 2021 en Toyota Yaris Cross til en værdi af 329.990 kroner - nu kan du blive den heldige vinder af en Aygo X Air Envy.
Vis mere

Når du tilmelder dig konkurrencen, modtager du Toyotas nyhedsbrev to gange om måneden med nyttig viden.

Udover bilen har du også chancen for at vinde:

  • Gavekort til OK Benzin
  • Glamping Campadventure
  • Gavekort til Sinatur Hoteller
  • Gavekort til Guldsmedenhotels
  • SuperGavekortet

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og deltag i konkurrencen om den nye bil og de mange andre lækre præmier *

Derfor skal du glæde dig til  Aygo X Air Envy
Aygo X Air Envy er en lækker crossover med en markant stil. Takket være foldetaget, kan du nyde vinden i håret når vejret tillader det. Og den har begejstret anmelderne:

»Selvom man hører til blandt de mindste, kan man godt være bred over skuldrene og høj i hatten. Det gælder i særdeleshed for den nye Toyota Aygo X,« skrev Nordjyskes Jens Overgaard i sin anmeldelse.

*Deltagelse i konkurrencen kræver tilmelding til Toyota Danmarks nyhedsbrev. Konkurrencen løber til og med 23. september 2022. Vinderne får direkte besked pr. mail. Deltagere skal være fyldt 18 år.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også