Du er nu få trin fra at kunne vinde den helt nye Toyota Yaris Cross Hybrid til en værdi af over 320.000 kr.

En ny bil er noget af det største, du kan investere i. Forestil dig så at være så heldig at vinde den. Og det er ikke en tarvelig brugtvogn, holdt sammen af gaffatape og held. Der er tale om den spritnye Toyota Yaris Cross Hybrid, proppet med ekstraudstyr, til en værdi af over 320.000 kr. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen er at tilmelde dig Toyotas nyhedsbrev .

Yaris Cross Hybrid er en lækker kombination af bybil og SUV.

Hybridmotoren er revolutionerende. Den har nemlig verdens højeste forbrændingshastighed. Et balancemodul mindsker motorstøj og vibration. hvilket er med til at gøre motoren mere effektiv.En større frihøjde, 18" alufælge, der gør den perfekt til bykørsel. Det rummelige baggagerum og den høje sikkerhed, gør bilen sikker at køre på eventyr i.

Vind Yaris Cross Hybrid her

Få seneste nyt om nye biler
Når du tilmelder dig konkurrencen, modtager du Toyotas nyhedsbrev. med seneste nyt om biler. Du får også gode råd til, hvordan du passer godt på din bil og meget andet.

 

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.