Slår du til inden nytår, kan du få et ekstraordinært godt tilbud på privatleasing af den lækre Toyota Corolla Hybrid Touring Sports Active Smart.

Alle ved, at det kan være både dyrt og surt at være bilejer. Der kommer løbende uforudsete udgifter, der skal betales. Men sådan behøver det ikke at være. Slår du til inden nytår, kan du privatlease en ny og lækker Toyota Corolla Hybrid Touring Sports Active Smart.- helt uden førstegangsydelse og hurtigt leveret.

Læs mere om bilen og se din pris hos Toyota her

Der er mange fordele ved at lease din nye Toyota. Den største er, at du kender udgiften hver måned, og fordi der ikke skal betales en førstegangsydelse, kan du blive godt kørende, selvom du ikke har en stor opsparing.

Derfor skal du lease den nye Toyota Corolla Hybrid Touring Sports Active Smart inden nytår:

  • Ingen førstegangsydelse
  • Hurtig levering
  • Der er en serviceaftale indkluderet i den månedlige ydelse, så du skal ikke bekymre dig om uforudsete udgifter
  • Du får ikke et værditab på bilen - den skal bare leveres tilbage, når aftalen slutter

Se bilens lange udstyrsliste og endnu flere fordele ved at lease nu

FDM tjekker bilen efter aftalen
Når leasing-aftalen er slut, ses bilen igennem af uafhængige eksperter hos FDM. Derfor er det ikke forhandleren, der bestemmer hvad der evt. skal laves på bilen.

Se her hvad du kan lease bilen for

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også