Lige nu kan du blive ejer af en fabriksny Toyota til 0 kroner i udbetaling.

Overvejer du at købe ny bil, om du skal eje i stedet for at lease, eller er du bare træt af at tage den offentlige transport, når familie og venner skal besøges? Så er det nu, du skal slå til. Lige nu får du nemlig rigtig meget bil for 0 kroner i udbetaling.

Du kan vælge imellem at lease Toyota Corolla 1.8 Hybrid Touring Sports Active eller Toyota C-HR 1.8 Hybrid C-Cub Smart.

Læs mere om det tidsbegrænsede tilbud her

Der er mange fordele ved lease din nyt Toyota lige nu. Den største er, at du er sikker på at få en god pris, og fordi bilen kan finansieres med 0 kroner i udbetaling, kan du blive godt kørende, selvom du ikke har en stor opsparing.

Gode grunde til at lease den nye Toyota Corolla eller den nye Toyota C-HR:

  • 0 kroner i udbetaling.
  • Kun 3.695 kroner i månedlig ydelse.
  • Danmarks Bedste Billån for 6. gang i træk. (Gælder for lån med 20 % i udbetaling)
  • Spar 10 % på din bilforsikring.

Læs mere om de to biler her og book en gratis prøvetur

Hurtig levering
En af pandemiens uheldige bivirkninger er, at leveringstiden på for eksempel fabriksnye biler er blevet længere. Det vil den også være i 2022, men fordi Toyota er et af verdens største bilmærker, kan nogle af modellerne produceres lidt hurtigere.

Så skal du bruge din bil inden for den nærmeste fremtid, kan du med fordel overveje netop Toyota Corolla og Toyota C-HR, som der er kortest leveringstid på.

Dette indhold er produceret i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet med udarbejdelsen og publiceringen at gøre.

Andre læser også