Køber du ny bil til Toyotas Markedsdage, kan du købe uden udbetaling

Overvejer du at købe ny bil, om du skal eje i stedet for at lease, eller er du bare træt af at tage den offentlige transport, når familie og venner skal besøges? Så er det i januar, du skal slå til. Her får du nemlig mest for pengene.

Januar er fyldt med åbent hus-arrangementer hos de forskellige forhandlere, og et af de steder, du traditionelt kan gøre en rigtig god handel, er hos Toyota, som de seneste mange år har startet det nye år med deres Markedsdage.

Hvis du vil være sikker på et stort udvalg af biler, der passer til lige netop din hverdag, eller simpelthen gøre en god handel, så skal du besøge Toyotas Markedsdage fra 1.- 23. januar.

Se hvor du kan opleve Toyotas Markedsdage her

Der er mange fordele ved at købe din Toyota til Markedsdage. Den største er, at du er sikker på at få en god pris, og fordi bilen kan finansieres med 0 kr. i udbetaling på fabriksnye personbiler i perioden 1.-23. januar, kan du blive godt kørende, selvom du ikke har en stor opsparing.

Toyota Markedsdage i overskrifter:

  • 0 kr. i udbetaling på fabriksnye personbiler i perioden 1.-23. januar
  • Danmarks Bedste Billån for 6. gang i træk (Gælder for lån med 20% i udbetaling)
  • Spar 10% på din bilforsikring

Læs mere om hvordan du bliver godt kørende til Toyota Markedsdage her

Længere levering af nye biler
En af pandemiens uheldige bivirkninger er, at leveringstiden på for eksempel fabriksnye biler er blevet længere. Det vil den også være i 2022, men fordi Toyota er et af verdens største bilmærker, kan nogle af modellerne produceres lidt hurtigere.

Så skal du bruge din bil inden for den nærmeste fremtid, kan du med fordel kigge på Toyota Yaris, Toyota Corolla og Toyota C-HR, som der er kortest leveringstid på.

Kan du derimod godt vente lidt, kan du med fordel gøre en god handel nu. Lav en aftale med lidt længere leveringstid - så kan du stadig købe ny bil uden udbetaling.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.

Andre læser også