Den kulørte time

Nicklas Bendtner har føjet en ny kvinde til listen over scoringer. SE og HØR har i hvert fald spottet den tidligere fodboldspiller i selskab med skuespilleren Sus Wilkens, der holdt ferie sammen i Rom. Vi dykker ned i Bendtners mange tidligere scoringer.

Vi taler også om Zindy Laursen, der i denne uge har udgivet en ny bog. Her hænger hun blandt andet den danske musikbranche ud for magtmisbrug og sexisme. Hendes liste af tidligere scoringer bliver også luftet, så den dykker vi selvfølgelig ned i.

Og så har en bekymret lytter har henvendt sig fordi hun efter sidste uges program var nervøs for Emil Thorups livsstilsændring. Vi ringer til Emil, der fortæller om den nye kur.

Den kontante time

Vi tvinger os selv til at høre den voldsomme lydoptagelse, der er lækket fra Nye Borgerlige, i sin fulde længde. Nis Otto Kristensen fra Nye Borgerlige i København kommer med grove og ubehagelige udtalelser og trusler om vold mod hans tidligere partimedlem Per Mejlholm. Det er ikke for sarte ører.

Der er nyt fra Herlufsholm. Dårligt nyt. Ifølge Sjællandske Nyheder har der nemlig været endnu en episode af ‘uacceptabel adfærd’ på skolen. Fire elever er sendt hjem, imens sagen undersøges. Angiveligt er der tale om handlinger ved et festligt arrangement, hvor en lille gruppe 3G’ere har uddelt lussinger, slag med huen og måske også knytnæver mod nogle af skolens yngre gymnasieelever.

Og så har Kandis Johnny udgivet en bog, hvor smerten efter konens selvmord stadig fylder en del.

Din vært er Ditte Okman, og i panelet sidder Kristoffer Eriksen, Morten Crone Sejersbøl, Nikolaj Vraa og Jakob Steen Olsen.

Programmet er produceret af Sarah Bech.