Den kulørte time

Lærke Kløvedal fortæller i sin nye bog om sin far, den store eventyrer, Troels Kløvedal, som blev kendt for at rejse ud på de syv verdenshave og den grå hverdag. Men hjemme i Danmark følte Lærke sig som den grå hverdag, der blev valgt fra.

Og så taler vi om Helge Adam Møller, der er 80 år gammel. Men hans krop til 65 år. Vi dykker ned i begrebet body age, og ser nærmere på, HVAD den tidligere politiker og militærmand gør, for at holde sin krop i topform. Han spiser kage og drikker alkohol hver dag, men han har et fast træningsprogram og han spiller meget golf. Og så må han jo have nogle syge gener!

Kirsten Birgit har også delt sin body age. Den er 125.

Jeanette og Michael skal giftes. Igen! De blev gift ved første blik for øjnene af os allesammen, og trods bump på vejen, så skal de to altså nu virkelig giftes og have et rigtigt bryllup. Vi ringer op til parret, der deler deres planer med os.

Den kontante time

Spørgsmålet ‘Hvor er Farhad?’ har været på alles læber denne uge, efter DR i søndags udgav dokumentaren “Forfulgt af politiet” om Sydøstjyllands Politis vedvarende chikane af Farhads familie. For halvandet år siden forsvandt den dengang 16-årige Farhad efter et sammenstød mellem familien og politiet.

Familien har frygtet det værste, politiet var af en anden overbevisning og i går kom det frem, at Udlændingestyrelsen undersøger om Farhad opholder sig i Tyskland. Vi går i dybden med dokumentaren, politiet, Den uafhængige anklagemyndighed og den seneste udvikling. For det er en meget mystisk sag.

Vi taler også om DR-programmet ‘De dyre drenge’, som Andreas Steno har set sig lidt sur på. For de er vist slet ikke så dyre alligevel.

I studiet sidder Kristoffer Eriksen, Per Kuskner og Jonas Kuld Rathje.

Din vært er Ditte Okman og Sarah Bech har produceret programmet.