»Hun er smaskforelsket. Hun er i 'pikchok'.«

Sådan forklarer chefredaktør på Se & Hør, Niels Pinborg, et omdiskuteret interview med Caroline Fleming, som fik paneldeltagerne op af stolen i fredagens udgave af B.T.s podcast 'Det, vi taler om'.

I interviewet, som eks-baronessen har givet til Alt for Damerne, fortæller hun, at hun trods sine to lange forhold med henholdsvis den britiske rigmand Rory Fleming og fodboldspilleren Nicklas Bendtner, med hvem hun begge har fået børn, aldrig har beundret andre partnere end sin nuværende, forretningsmanden Carsten Friis.

»Jeg føler, at han er mig ligeværdig på alle niveauer og møder mig i øjenhøjde, selvom han er min høje flotte prins, som jeg også kan kigge op på og beundre. Og jeg elsker netop det. At jeg beundrer ham. Det har jeg aldrig prøvet før med en mand,« siger den tidligere baronesse i interviewet.

Men spørger man chefredaktør på Se & Hør, så har han allerede læst nærmest det samme interview i sidste uges Alt for Damerne.

»De har bare skiftet navnene ud,« siger han med henvisning til et lige så omdiskuteret interview med Mads Christensen, hvor 'blærerøven' fortalte, at han 'har haft lyst til at knalde nogle andre damer' hver eneste dag i deres 20 år som ægtefolk.

Et interview, som hans hustru ikke forstår, han havde behov for at give.

»Han kommer til at slagte sin hustru og mor til sine børn. Men det er et interview, der er givet for lang tid siden, og Mads har formentlig været i en tilstand af kussechok,« fortæller Niels Pinborg, inden han forklarer:

Caroline Fleming og Rory Fleming, nevø til 'James Bond'-forfatteren Ian Fleming, var gift fra 2001 til 2008 og fik sammen børnene Josephine og Alexander.
Caroline Fleming og Rory Fleming, nevø til 'James Bond'-forfatteren Ian Fleming, var gift fra 2001 til 2008 og fik sammen børnene Josephine og Alexander. Foto: Jeppe Michael Jensen
Vis mere

»Det er det, der sker, når man kommer ud af et forhold og hopper lige over på en frisk mø, og pludselig kan man alt, og alt ser godt ud. Man går simpelthen i kussechok, glemmer rationale i tilværelsen, og hjernen kryber mod underlivet, hvor det hele er rart og dejligt. Jeg har da også været i kussechok, men jeg giver ikke interview, når jeg er i kussechok.«

Men det gør både Mads Christensen og Caroline Fleming, mener Niels Pinborg, der dog i sidstnævntes tilfælde kalder det 'pikchok'.

»Det er tydeligt, at hun er forelsket, men der er ingen grund til at svine eksmanden, Rory, til, og der er ingen grund til at svine Nicklas Bendtner til. Det er ikke classy,« siger han i podcasten, som du kan høre øverst i artiklen.

Nicklas Bendtner har selv tidligere været ude med riven i sin selvbiografi 'Begge sider', hvor han insinuerer, at Caroline Fleming var ham utro og desuden beskriver hende som en kvinde, der ikke er til at stole på. Men det er ikke en formildende omstændighed for Niels Pinborg, der mener, at eks-baronessen burde holde sig for fin til den slags mudderkast, når hun 'kommer fra et slot'.

Caroline Fleming med sin daværende kæreste Nicklas Bendter og sine to børn fra ægteskabet med Rory Fleming.
Caroline Fleming med sin daværende kæreste Nicklas Bendter og sine to børn fra ægteskabet med Rory Fleming.
Vis mere

'Det, vi taler om'-vært, Ditte Okman, tror til gengæld ikke på paneldeltagerens teori om 'pikchok'. Hun tror, at Caroline Fleming kun er ude på at 'smadre de mænd'. For ellers udstiller hun kun sig selv med sine kontroversielle udtalelser, mener hun.

»Det er noget med at kigge indad. Hvorfor fuck har du været sammen med en mand (Rory Fleming, red.) i så mange år og fået to børn med ham, når du sidder og prøver at bilde os ind, at du aldrig nogensinde har haft respekt for ham?« spørger hun.

»Så synes jeg, du skal se en psykolog, for der er noget galt, hvis du bliver i sådan et forhold og bliver ved med at avle unger. Jeg tror simpelthen ikke på det. Det er bare dumt.«

Caroline Fleming blev i 2001 gift med den britiske rigmand Rory Fleming, som er nevø til 'James Bond'-forfatteren Ian Fleming. De fik børnene Josephine og Alexander, inden de blev skilt i 2008.

I 2010 blev hun kærester med fodboldspilleren Nicklas Bendtner og blev hurtig gravid med sønnen Nicholas. Forholdet holdt dog kun et år.