Denne fredag dukkede en hemmelig gæst op i podcasten 'Det vi taler om'.

Værten Ditte Okman og panelet fik nemlig besøg af den nyforlovede tv-vært Natasja Crone under livesendingen fra Folkemødet på Bornholm.

»Jeg er lidt nervøs,« indrømmede den hemmelige gæst til det fremmødte publikum.

For både TV 2-værten og hendes kommende mand, TV 2-korrespondenten Rasmus Tantholdt, har tidligere afvist at sætte ord på deres private lykke som nyforlovede.

Natasja Crone gæstede 'Det vi taler om' på Folkemødet på Bornholm for at fortælle om sit kommende bryllup. Video: Lykke Buhl.
Natasja Crone gæstede 'Det vi taler om' på Folkemødet på Bornholm for at fortælle om sit kommende bryllup. Video: Lykke Buhl.
Vis mere

Men i 'Det vi taler om' indvilgede Natasja Crone alligevel i at dele detaljerne fra sin 53 års fødselsdag den 12. juni, som endte med et frieri.

»Han (Rasmus Tantholdt, red.) havde på forhånd varslet, at han gerne ville stå for min fødselsdag. Jeg tænkte: 'Nice, det har ingen nogensinde gjort, det var da dejligt', og jeg skulle ikke blande mig,« fortæller Natasja Crone.

Og sådan blev det. En overraskende dag med masser af gæster og lækker mad.

»Men så får vi champagne, og så vil han lige pludselig gerne sige noget. Og han vil gerne have, at jeg sætter mig ned,« forklarer Natasja Crone.

»Jeg tænker, det måske er en gave – måske kommer han ind med en stor trillebøre med en plante til haven?« lyder det til store grin fra publikum.

Rasmus Tantholdt og Natasja Crone på den røde løber ved TV 2 Echos awardshow EchoPrisen i K.B. Hallen København torsdag den 30. marts 2023. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Rasmus Tantholdt og Natasja Crone på den røde løber ved TV 2 Echos awardshow EchoPrisen i K.B. Hallen København torsdag den 30. marts 2023. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix) Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men langsomt går det op for Natasja Crone, at manden i hendes liv er på vej på knæ for hende.

»Men så bliver den der tale lidt mere formel. Kærlighedsagtigt og alvorligt. Jeg kan se, han er en lille smule nervøs, og det er han meget sjældent,« fortæller TV 2-værten.

»Så stiller han det store spørgsmål foran de her 15 mennesker. Og så begyndte jeg at græde.«

Natasja Crone forsikrer om, at det hele var meget klassisk.

»Han var også nede på knæ, og der var ikke nogen tøven, jeg sagde ja med det samme!« lyder det med et smil.

»Han havde ringet til mine børn og min mor, så de var inddraget på forhånd, hvilket jeg også synes var en virkelig fin ting at gøre.«

Så efter syv gode år som par står Natasja Crone og Rasmus Tantholdt nu overfor at skulle giftes.

Fodboldfondens velgørenhedsgalla på Tivoli Hotel her er det: Aftenens værter: Rasmus Tantholdt og Natasja Crone
Fodboldfondens velgørenhedsgalla på Tivoli Hotel her er det: Aftenens værter: Rasmus Tantholdt og Natasja Crone Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men selvom TV 2-journalisten ikke er overrasket over, det var den vej, forholdet bar, så er hun endnu helt på bar bund med bryllupsplanlægningen.

Datoen er heller ikke på plads.

»Jeg ved måske mere, hvad jeg ikke vil. Der skal ikke smides med guldstole inde på et slot. Det er simpelthen ikke mig. Jeg kan ikke se mig selv i noget så formelt med folk, der klinker på tallerkenerne, nej,« siger Natasja Crone.

Dog ved hun – trods vittigheder om ordlyden af 'Natasja Tantholdt' – at det ikke bliver hendes fremtidige navn.

»Crone er et perfekt navn! Vi beholder vores navne,« slutter TV 2-værten.

Natasja Crone har de to voksne sønner Samuel og Noah fra sit tidligere ægteskab med Nikolaj Back, mens Rasmus Tantholdt har teenagesønnen Emil fra ægteskabet med TV 2-værten Caroline Boserup.

Han har desuden også været gift med TV 2-værten Cecilie Beck.

Hør 'Det vi taler om' med Natasja Crone herunder.