Ved folketingsvalget i 2019 forsøgte erhvervsmanden Klaus Riskær at få sit parti 'Klaus Riskær Pedersen' ind på Christiansborg.

Det blev dog ved drømmen, og partiet formåede ikke at komme over spærregrænsen. Derfor tog Klaus Riskær konsekvensen og opløste det på valgaftenen.

Klaus Riskær kunne dog også have været i spil denne valgkamp, men det havde krævet en særlig opringning. Det fortalte han i B.T.s program 'Det, vi taler om', som dækker valgaftenen.

»Hvis Lars Løkke havde ringet til mig og sagt: 'Klaus, har du lyst til at være med?', så havde jeg sgu nok sagt ja, altså hvorfor ikke. Men jeg har ikke fået invitationen, og nu er jeg blevet så gammel, at jeg skal inviteres.«

»Jeg ringer sgu ikke og spørger, om jeg må komme med til festen. Det er long time gone. Så hvis jeg ikke bliver inviteret, så er det fordi, jeg ikke er velkommen til festen, og det er også i orden,« fortalte han til panelet.

Klaus Riskær tager det nu heller ikke så tungt, at Lars Løkke aldrig greb knoglen og gav ham et kald.

»Jeg tror ikke, at Lars Løkke har følt, at han har brug for at have sådan en som mig med på sit hold. Han kan lave sine egne ting.«