»Er det ikke same business as usual med en masse kævl og en masse skøre kællinger? Der er kommet mange kvinder i det der folketing.«

Sådan lød det fra Karsten Ree tirsdag aften, da han var med live i 'Det, vi taler om', og vært Ditte Okman spurgt ham, hvordan han mente valgkampen var forløbet.

Men på trods af den bastante udmelding er hans stemme alligevel gået til en kvinde, da de, ifølge Karsten Ree, »ikke er lige skøre allesammen«.

»Jeg har stemt på et af de eneste mandfolk, der er inde på borgen, som er en kvinde,« forklarede Karsten Ree, der har sat sit kryds ved Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne.

»Jeg har respekt for hendes holdninger og respekt for retfærdighed. Hun har trodset loven, så pigerne ikke bliver mishandlet og undertrykt, og det sætter jeg stor pris på. Og det har kostet hende dyrt. Hun trænger til noget opbakning, det har hun fortjent.«

Dermed ligger han i samme blok som sin kone, Janni Ree, der dog lod sin stemme gå til Dansk Folkeparti.

Inger Støjberg og Danmarksdemokraterne ser da også ud til at få et ganske flot valg, hvis man skal tro på den seneste måling fra Voxmeter, som giver dem 6,9 procent af stemmerne, hvilket svarer til 12 mandater.

Følg med i B.T.s dækning af valgaftenen HER.