Lyt til artiklen

Reality og dansktop.

Det lyder måske ikke som den mest oplagte kombination, men det er ikke desto mindre tilfældet med dansktopbandet Fede Finn & Funny Boyz, der for nylig har udgivet en hyldestsang til realitystjernen Janni Ree på melodien til Neil Diamond-klassikeren 'Sweet Caroline'.

»Forsidefruer, de kan være sure og gnavne, men ikke du, du er perfekt!« lyder roserne blandt andet i den nye sang til den 51-årige 'Forsidefruer'-deltager, der også beskrives som »så lækker for og bag«.

Du kan høre Fede Finn & Funny Boyz' hyldestsang til Janni Ree cirka 29 minutter inde i 'Det vi taler om'-podcasten herunder.

Heldigvis varmer sangen hos hovedpersonen selv, fortæller Janni Ree i seneste afsnit af B.T.-podcasten 'Det vi taler om'.

»Jeg er simpelthen så beæret! Det er jo fantastisk sødt af dem! Hold op, hvor er det bare en sjov, god sang. Jeg er helt færdig af grin!« jubler forsidefruen.

Hun har stadig til gode at møde Fede Finn & Funny Boyz, men hun fortæller i podcasten, at hun var blevet spurgt om lov til at blive hyldet af dansktopbandet.

»Jeg kender dem ikke så godt, andet end at de spurgte, om de måtte komme ud og spille for mig og være med i 'Forsidefruer', der kunne vi ikke lige have dem med, og så har de lavet en sang til mig,« fortæller Janni Ree, der ikke havde troet på, at Fede Finn & Funny Boyz ville gøre alvor af forespørgslen.

»Det må jeg sige, det er stort!« siger Janni Ree, der afslører, at hun selv er »kæmpe fan« af dansktopmusik.

»Jeg elsker det. Jeg går og synger med på alle sange! Jeg synes, det er hyggeligt. Dengang jeg var lille, kunne jeg jo godt lide Laban, og jeg kan lide Birthe Kjær, og jeg kan lide Kandis, og nu kan jeg lide Fede Finn,« slutter realitystjernen med et grin.