Ekspolitikeren Per Zeidler er for tiden i retten, hvor han er tiltalt for rufferi på grund af de meget omtalte gangbang-fester.

Den spektakulære sag kom da også ganske dramatisk fra start, da ekspolitikeren i retten i mandags beskyldte en af de fremmødte pressefolk for at have deltaget i de selvsamme gangbangs, som han altså nu sidder på anklagebænken for at have arrangeret.

Men at en journalist muligvis har deltaget er måske ikke så usandsynligt endda. For da 'Det, vi taler om' fredag sendte fra Folkemødet på Bornholm, kom vært Ditte Okman med lidt af en afsløring.

»Jeg ved ikke, om jeg har fortalt det her før, men jeg er faktisk blevet inviteret til et af de her bollearrangementer,« sagde hun til stor overraskelse fra resten af panelet – og grin fra publikum.

»Det var ikke af Per (hun blev inviteret, red.), men det var Pers arrangement. Det var en anden mand, som inviterede mig til et bollearrangement hos Per Zeidler, og jeg var sådan lidt: 'Skulle man gøre det?' og ikke nødvendigvis for at bolle med dem, men for at se, hvad det her er for noget.«

Ditte Okman valgte dog i sidste ende at takke nej til invitationen, og det var der en god grund til.

»Jeg havde det også sådan lidt, at jeg ser jo ikke engang porno, så vil jeg kunne lide at se alle mulige almindelige mennesker bolle, det var jeg måske ikke rigtig sikker på, at jeg havde lyst til.«

Per Zeidler har nægtet sig skyldig i sagen.

I 2019 blev han dog dømt for lignende forhold, hvor straffen lød på seks måneders betinget fængsel.

Dengang omhandlede sagen forhold, der var begået i 2016 og 2017, mens den nuværende sag handler om sager fra 2019 og frem.

Nærmere bestemt er han anklaget for i perioden fra 24. maj til 30. august 2019 at have arrangeret seks sexorgier, hvor han tjente penge på, at kvinder havde sex med de fremmødte gæster.

Anklageren har nedlagt påstand om fængselsstraf.