Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Det her er et kærlighedseventyr fra den virkelige verden. Læg børnene i seng, snup en cognac, tænd et stearinlys og smid benene op. Nu skal I høre.«

Sådan starter Claus Meyers kærlighedseventyr, som Ditte Okman læser op i studiet sammen med Anna Thygsen og Nikolaj Vraa i sladdermagasinet 'Det vi taler om'.

En historie gæsterne kalder for en vanvittig kærlighedshistorie, som Claus Meyer selv har offentliggjort på sin hjemmeside.

Claus Meyer udlægger en historie, hvor han prøver at score en kvinde han møder, men det er langt fra lige til. Og her starter en historie, som panelet synes er vanvittig.

Claus Meyer portrætteret på Fasangården ved Søndermarken.
Claus Meyer portrætteret på Fasangården ved Søndermarken. Foto: Mathias Svold
Vis mere

»Jeg fandt ud af, at hun gik i skole på Randers Turistakademi og at den 21. december var dagen, hvor 30 dage var gået. Jeg kunne ikke få oplyst, hvilket klasselokale, de ville være i, men fik at vide, at der var ni klasser, der modtog undervisning den dag på akademiet.«

Det er bare en af de ting, som Claus Meyer beskriver, at han må igenmme for at finde sin måske udkårne. Men meget går i vejen, da han blandt andet finder ud af, at hun har en kæreste, som hun ikke vil gå fra.

Så eventyret slutter langt fra som man forventer og det er til stor begejstring i studie.

»Se var det ikke et rigtigt eventyr, slutter historien af med. Og jeg tænker øøøh var det det? Jeg troede det var et opbyggeligt eventyr, hvor de er gift i dag osv. Eventyret er, at han har stalket en kvinde, som han har gjort virkelig bange,« siger Ditte Okman og griner.

Du kan lytte til hele historien og resten af sladdermagasinet nedenfor.

Andre læser også