Benjamin Hav og Familien optrådte som overraskelse til prins Christians 18 års fødselsdag. 

Men inden bandet går på scenen, har de et helt særligt ritual. 

Det fortæller han i B.T.s sladderpodcast 'Det, vi taler om.'

Hele bandet smører nemlig Prickly Heat, der er talkum pulver, på deres testikler, inden de optræder. Og da det er et ritual, skulle de selvfølgelig også gøre det inden prinsens fødselsdag.

»Man bliver lidt mere alert – lidt mere frisk. Det er pulver, der holder en tør nede omkring skrotum,« forklarer Benjamin Hav.

Så efter deres middag i Dronningens bibliotek spurgte de altså om lov til at påføre det. Og til stor overraskelse fik de et ja. 

»Problemet er, at det er hvidt pulver. Så vi bliver nødt til at proklamere, at det ikke er coke. Det er jo også store mængder, der ligger på gulvet efter, så det ligner en overskudsforretning,« forklarer han, og tilføjer: 

 »Når vi står på scenen til at starte med, så kigger vi rundt i rummet, og så ved vi, at vi er de eneste, der har noget nede ved nosserne.«

Han understreger, at det altså ikke er smertefuldt, men nærmere nedkølende. 

Det er heller ikke hvem som helst, der har introduceret sangeren for dette pulver. Det er nemlig Eran DD, der har indført traditionen hos bandet. Benjamin Hav forklarer, at Eran DD endda har påført det på nogle af bandets medlemmer. 

Benjamin Hav og Familien optrådte som en overraskelse ved prins Christians 18 års fødselsdag, hvor de spillede for kongehuset og de 200 18-årige unge fra Rigsfællesskabets kommuner. 

Lyt til det nyeste afsnit af B.T.s podcast 'Det, vi taler om' her: