Det er fredag, og Danmarks bedste sladdermagasin giver dig ugens bedste sladderhistorier.

I studiet sammen med vikaren fra helvede Anna Thygesen, er Marlene Weibøl, Jacob Heinel Jensen og Thomas Heurlin. Med på telefon i første time har vi Jakob Steen Olsen. Så den får ikke for lidt denne fredag.

Den folkekære musiker Bent Fabricius Bjerre afgik efter kort tids sygdom ved døden i denne uge. Han huskes for sine flotte klavermelodier, og Jakob Steen Olsen tegner sammen med panelet et portræt af manden og hele hans meget lange karriere.

Prins Joachim fik tidligere på ugen en blodprop i hjernen. Alt tyder heldigvis på, han kommer sig uden mén. Lige nu er han indlagt på et universitetshospital i Sydfrankrig. I sidste uge formåede Jacob Heinel Jensen at interviewe ham og konen, prinsesse Marie, om hvordan hans syn på hele militærattacheprojektet ser ud, og alt er ikke så fryd og gammen, som man ellers hører så tit fra Amalienborgs pressemeddelelser.

Og så er fogedforbuddet mod TV 2's dokumentar om Else og plejehjemmet endelig blevet løftet, men hvorfor blev det overhovedet nedlagt i første omgang? Og hvorfor er fagforeningen FOA lynhurtigt ude og forsvare de ansatte, når de tydeligvis har været galt på den?

Alt dette og mange flere historier kan du høre i dagens udgave af 'Det, vi taler om'.