Lyt til artiklen

Den kulørte time
»Det er et tegn på, at der selvfølgelig har været nogle ubehagelige episoder, som bliver belyst nu, men vi har også et hav af elever, som har en fantastisk oplevelse.«


Er Kronprinsen tonedøv eller privilegieblind, når han omtaler en voldskultur gennem årtier som “episoder”? Og hvordan kan man tale om alle de elever, der har haft det a-okay, når det handler om de stakler, der blev voldtaget, tæsket eller var udsat for seksuelle overgreb?


Panelet talte også om den hemmelige fyring af Jon Stephensne - og den endnu mere mystiske sag omkring ejendomsmægler Jesper Nielsen.

Hvad fanden er der foregået på d’angleterre? Og hvorfor er så mange af hans butikker blevet udsat for hærværk?

I første time sad debattør og radiovært, Anne Kirstine Cramon, TV-producent Thomas Heurlin og teaterredaktør, Jakob Steen Olsen

Den kontante time
Så er der Pless-nyt!! Ikke særligt opløftende, for hvad pokker foregår der i det Kirkeministerium?


Dele af Mink-kommisionens rapport er blevet lækket til Weekendavisen - Søs forklarede, hvor omfattende kritikken er, men endnu vigtigere; hvem kan have lækket rapporten en uge før tid?


Og så  kom Jonas forbi og fortalte, hvorfor han stopper på BT. Og om han skal være vært på Troldspejlet - og om han fortsætter i Det, vi taler om.

I anden time sad, debattør og radiovært, Anne Kirstine Cramon, Tv producent Thomas Heurlin og politisk kommentator, Søs Marie Serup.

Nicklas Larsen producerede
Ditte Okman var vært