Det, vi taler om er tilbage for fuld skrue på B.T.

I dag med et panel bestående af Anna Thygesen, Jacob Heinel Jensen, Thomas Heurlin og Jonas Kuld Rathje er også en del af programmet i time to.

Bissede Blackstone presser Prins Nikolaj ud af lejlighed, et knald med en græsk maverdanserinde ændrede livet for Hans Peter fra 'cougarjagt', og Gwyneth Paltrows tissekone lugter af bergamotte og roser

I denne uge bliver panelet sammen med Ditte Okman klogere på, om Ghita Nørby i virkeligheden bare er hele nationens anekdotefortællende farmor - som måske skruer en lillebitte smule op for dramatikken og føjer ambulancer og ustyrlige latterkramper til historierne.

Om det virkelig kan lade sig gøre for Meghan og Harry at trække sig tilbage og leve et mere fredeligt liv- eller om deres ønsker er rene utopier.

Om det er i orden, at Kronprins Frederik holder private loge-møder med toppen af det danske forsvar.

Og skal det handle om skattebossen, der tørrer skandaler af på sin kone, om Gwyneth Paltrows underlige vagina-forretning og om Bubbers barnepige, der nu søger en barselsvikar.

I studiet er Anna Thygesen, direktør i WeDoCommunication, Jacob Heinel Jensen, journalist på Se&Hør, Thomas Heurlin, direktør i ImpactTV og så svinger chefredaktør på BT Jonas Kuld Rathje forbi i anden time.