Vi er tilbage i Pilestræde, men vi har ikke sluppet Folkemødet helt. 


Den kulørte time

Præsident Joe Bidens søn, Hunter Biden, har igen bragt sin far i en lidt ærgerlig situation. Denne gang er det, fordi han optræder på forsiden af New York Post i bar røv og med en pistol.

Paula Larrain har set en ufo. Men dem har Ditte set masser af, og det samme har Jacob Heinels bedstemor, der engang var byrådsmedlem for Socialdemokraterne i Esbjerg.

Efter Leos død modtager Sussi masser af frække henvendelser, fra mænd. Og så har Jakob Engell-Schmidt optrådt på Copenhell, hvilket får os til at tænke tilbage på alle de vidunderlige øjeblikke, der er med politikere, der synger.

Den kontante time

Sidste uge sendte vi fra Folkemødet på Bornholm, hvor især Annette Heicks deltagelse vakte stort postyr. Ifølge Annette fik hun nemlig tilkaldt »to politibusser, der hældte Rasmus Paludan ind i busserne og kørte ham væk«. Men den udlægning var partilederen for Stram Kurs ikke enig med hende i.

Vi har inviteret Rasmus Paludan i studiet, som giver sin version af historien.

I studiet sidder også Anne Kirstine Cramon, Jonas Kuld Rathje og Henrik Qvortrup. Og vi taler også om de skjulte sms'er og Troels Lund Poulsen, der ikke ved, hvordan han skal ringe til Apple.

Ditte er stadig ved at lære, hvordan hun skal slutte programmet på en high. Og den er der næsten denne gang.

Din vært er Ditte Okman.

Programmet produceres af Sarah Bech.