Den kulørte time:

Janni Ree inviterede Karsten med på en rejse til Mauritius til langt over 100.000 kroner - men udover at han ikke satte pris på den overdådige luksus, han skulle nyde i anæledningen af sin fødselsdag, så hev de begge en brutal gang corona med hjem.
Meghan og Harry er løbet ind i en shitstorm af den anden verden og udråbes som hyklere - og så gæstede Gustav Salinas studiet for at tale om en personlig tragedie, et kæmpe tabu i mange familier, der giver konstant dårlig samvittighed.

I studiet sad Royal Korrespondent, Jacob Heinel Jensen, Tv-personlighed, Janni Ree og special guest en meget bevæget Gustav Salinas

Ditte Okman var vært

Den kontante time:

Barbara Bertelsen er ved at mane sig selv op i et hjørne. Nu begynder Socialdemokrater at pippe om, hvordan det står til, og hvor svært der er at arbejde med statsministeriets departementschef.
Ivana trump er blevet begravet under en svusltig ceremoni, og så var Dennis Knudsen med på telefon om sit kontroversielle valg af designerfamilie. Ditte ville vide, om tvillingepigerne var sat i verden for at have funktion overfor drengene, som det kunne lyde i et interview.

I studiet sad Royal Korrespondent, Jacob Heinel Jensen, Tv-personlighed, Janni Ree og radiovært, Anne Kirstine Cramon

Ditte Okman var vært