Det, vi taler om

I den kulørte time sladrede vi om Prins Andrew der har indgået forlig med den kvinde, der har beskyldt ham for tre gange voldtægt. Ifølge flere medier endte det på 105.000.000 danske kroner, hvoraf de 18 skal i en fond for ofre for overgreb.
Den britiske befolkning er oprørte - for hvem betaler egentlig gildet for at holde prinsen ude af en amerikansk fængsel?
Og så er den tidligere topmodel, Malkit Singh, anmeldt for vold. Det er ikke første gang, anklagerne fyger, og denne gang ser det ud til at være ganske alvorligt.
Og så er Jim Lyngvild kommet i modvind hos nogle grønlændere, der føler sig stødt over, at en dansk mand portrætterer grønlandsk kultur.

I den kontante talte vi om Chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, der er blevet løsladt. Det tyder alt sammen på, at strafferammen for hans mulige læk slet ikke er så slemt.
I embedsværket er gamle topfolk ude med den helt store kritik og kalder det amatøragtigt forløb. Men hvad er egentlig deres bevæggrunde for kritikken…
Og så har Odense Boldklub brændt nallerne, da de skulle lave hurtige penge på en død mand. Lars Høghs familie er forbløffede over at se klubbven bruge deres afdøde far og mands navn til en trøje, hvor kun 100 kroner af overksuddet skulle gå til Kræftens Bekæmpelse. De er aldrig blevet spurgt - og siger, at med OB's behandling af Lars de sidste mange år, kan de ikke omfavne projektet.
Hvor var OB egentlig, da Lars blev syg?
Og Søren Frank var på telefon og forklarede hvad “et strejf af røv” egentlig betyder i en vinanmeldelse.


I panelet sad chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg, Twerk Queen aka Louise Kjølsen, politisk kommentator, Søs Marie Seru og chefredaktør på Avisen.dk, Per Kuskner.
Peter Ernstved gæstede.
Sophie Lier producerede
Ditte Okman var vært.