En komplet fremmed 'flytter ind' i Mascha Vangs nye københavner-lejlighed, kongelig kur mod madspild møder kritik, for i hvilken verden står man med 4 avokadoer i overskud? Og kan Brittas forsvar virkelig være, at der 'ikke var nogen, der savnede pengene'?

Det var for bloggeren Mascha Vang en smule mystisk, da hun pludselig forleden opdagede, at en komplet fremmed havde skiftet adresse til hendes nye lejlighed i København - en sag der både satte regler om bopælspligt og Maschas nattesøvn på spil.

Kom nærmere svarene på, om vi til sommer får historiens sidste revy-parodi af Dronningen fra veteranen Ulf Pilgaard, om det kan lade sig gøre for en ejendomsmægler og en designer at istandsætte sig vej fra en 1-værelses lortelejlighed til en overdådig strandvejsvilla, og hvordan det står til hos hanelefanterne Lars Tvede og Peter Warnøe, som stadig slås videre for åbent tæppe.

Der er desuden Britta-sag, kongehusets mangel på traditionel skiferie i år, og naturligvis den forgange uges helt store samtaleemne - SAS-reklamen der delte os i to lejre.

Panelet består af skuespillerinde og sangerinde Lise Lotte Lohmann, teaterredaktør på Berlingske Jakob Steen Olsen, og underholdningsjournalist på ugebladet Se&Hør Jacob Heinel Jensen, mens din vært denne uge er Nikolaj Vraa.