Det er fredag, og Danmarks bedste sladdermagasin, 'Det, vi taler om', giver dig selvfølgelig dit ugentlige sommer-sladderfix.

I panelet i dag sidder chefredaktør på B.T., Jonas Kuld Rathje, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og caster Marlene Weybøll. Din vært er Ditte Okman.

I første time hører vi bl.a. om Hilde Heicks vej fra at være Hilda Nielsen til at være fru Heick, om balladen mellem Johnny Depp og det britiske tabloidmagasin ‘The Sun’ og om den nu afdøde filmkomponist Ennio Morricone.

Og så spørger vi også, om Hjerteforeningens nye satsning på Søren Bregendals initiativ ‘P.S. I Love You’ er lige det, der skal til, for at fange de unges opmærksomhed på organisationen.

I anden time vender vi Kanye Wests nyeste projekt, The Birthday Party, som er et politisk parti med rapstjernen selv som formand - og præsidentkandidat vel at mærke. Spørgsmålet er så bare: hvis Donald Trump kunne blive præsident i USA, kan Kanye West så også?

Vi slutter af med Mikael Bertelsen på telefonen, som fortæller sladderhistorier fra Tisvildeleje - og dem er der mange af.