'Det, vi taler om'.

Den kulørte time:

Mascha Vang og Signe Wenneberg har haft en Instagram-beef om, hvem der er det største klimasvin; dem, der reklamerer for rejser, eller dem, der har flest børn. Mascha var igennem på telefon, mens Signe havde sms’et med det hun kaldte “meget dygtig journalist”, Niels Pinborg - Pinborg bekendte alligevel kulør i favør til team Vang.
Meghan og Harrys besøg i England blev vendt, lige som Medinas overraskende optrædende i Dagbladet Informations nye kampagne.

Den kontante time:

Nettet strammes om Herlufsholm. Dagen efter Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik gav sin fulde opbakning til kostskolen viser det sig nu, at tidligere rektor, Flemming Zachariasen, har afgivet forklaring om, at det står langt værre til end antaget - og at bestyrelsen kender til alle sager om voldtægt, overgreb, krænkelser, mobning og overfald, som har haft nogen form for repressalier eller politiets indblanding. En noget anden forklaring, end bestyrelsesformanden hidtil har påstået.
Og så har Frank Jensen fået to dejlige betalingsben - og en chef, der åbenbart ikke aner, hvorfor han måtte træde ned som borgmester.
Og så havde Niels Pinborg en fantastisk forudsigelse!

 

Ditte Okman er din vært og i ugens panel sidder Niels Pinborg, Per Kuskner og Thomas Heurlin.