Selvom Jesus havde en rimelig lang fredag på denne dag for mange år siden, er der stadig masser at sladre om. 'Det, vi taler om' dropper påskeferien og holder i stedet påskefrokost i studiet og skåler med Jonas Kuld Rathje, Anna Thygesen, Niels Pinborg, Jacob Heinel Jensen og Jakob Steen Olsen.

I første time taler vi om Caroline Flemmings nye hus i Hellerup, og vender tilbage til Joe 'Tiger King' Exotic, som har fundet vej til den amerikanske presse og Det Hvide Hus.

Vi stiller også om til Janni Ree og får af vide, hvordan det går med den fisse-opstramning (også kaldet 'Mona Lisa Touch), hun i programmet 'Forsidefruer' fortalte om, at hun skulle have foretaget.

Janni Ree fortæller blandt andet, at hendes kære mand, Karsten Ree, har svært ved at finde hendes klitoris efter operationen. Spørgsmålet er bare: Hvor er den forsvundet hen?

I anden time har vi Jakob Steen Olsen med på telefonen, som fortæller, at sommerrevyerne er blevet fuldstændig overset i regeringens hjælpepakke-foretagende. Og så snakker vi om det hyperaktuelle emne 'coronaporno'.

For hvad i alverden går det egentlig ud på? Vi får en forsmag på, hvordan det kan lyde og diskuterer, om de retningslinjer, regeringen har lagt for dagen her i Danmark, overhovedet giver mening.

Vi slutter timen af med at snakke om Tori Spelling, der står i lort til halsen (som sædvanlig), og slutter af med at opridse den forfærdelig kidnapning- og voldtægtssag, som sangerinden Duffy har været igennem.

Din vært er som altid Ditte Okman og programmet er produceret af Johanne D. Holgersson.