Blev Silas Holst fejlciteret, da han fortalte om tre ture i retten med Se&Hør, 'Diamantdronningen' Jesper om Henriette Zobels sidste dage, og en hæsblæsende historie om en falsk fodboldspiller

Der er nyt om Silas Holst og interviewet i Berlingske, hvor han nævner, at han tre gange har hevet Se&Hør i retten. For blev han fejlciteret eller misforstået? Det, vi taler om har råbåndet.

'Diamantdronningen' Jesper Lindbjerg besøgte dagligt jetsetter Henriette Zobel, før hun blev fundet død i sin lejlighed i Bredgade. Han fortæller i et interview om Zobels omfattende alkoholmisbrug, om en kummerlig tilværelse til sidst og om dagen, hvor han fandt sin gode veninde.

Trine Larsen er med på en telefon om det britiske kongehus og 'Megxit', mens Søs Marie Serup fortæller om Klaus Riskærs mangel på politisk struktur gennem valgkampen.

I anden time kan du høre, hvordan 25-årige Bernio Verhagen fra Holland fik en spillerkontrakt med Viborg FF , uden at have spillet en professionel fodboldkamp. Og hvordan den vanvittige historie om fup-fodboldspilleren siden har udviklet sig.