'Det, vi taler om' d. 9. september 2022

Den kulørte time:

Dronning Elisabeth er død til Storbritanniens store sorg.
Herhjemme er Prins Nikolai og Felix ved at blive kørt helt ud på et sidespor, og der spekuleres i, om de to internationale prinser skal ikke skinne mere end Christian.
Og så er Bubber blevet gift med Signe – barnepigen, han gjorde gravid bag Ibsens ryg.
Panelet gav Ibsen et par gode råd, og ikke mindst Bubbers tre børn, der ikke kom til begravelsen


I studiet sad chefredaktør på Illustreret Videnskab, Jonas Kuld Rathje, teaterredaktør, Jakob Steen Olsen og Frihedsbrevetes chefredaktør, Kristoffer Eriksen.Sarah Bech producerede
Ditte Okman var vært


Den kontante time:

Under total overvågning opdager PETs øverste chef, at Lars Findsen dyrker S/M, og den oplysning synes han skal deles med partiformænd og ministre. Søren Pind var oprørt – ikke over krænkelse af privatlivets fred, men over at man kan sidde som chef med de »depraverende« tilbøjeligheder.
Men nu er PETs chef meldt til politiet af tidligere PET chef, Bonnichsen, for at videregive private oplysninger.
Søren Pape Poulsen har efter (alt for?) lang tid erkendt, at hans mand, Josue Medina Vasquez, har rod i sine fortællinger. Noget er forkert, noget er misforståler – men hvad?
Og så har frihedsbrevet trevlet en historie op om en kvinde, der lader til at have flere talegaver end forskningstalent. Selv Mads Brügger lod sig besnakke.


I studiet sad chefredaktør på Illustreret Videnskab, Jonas Kuld Rathje, politisk kommentator, Søs Marie Serup og Frihedsbrevetes chefredaktør, Kristoffer Eriksen.Sarah Bech producerede
Ditte Okman var vært