Det er Store Bededag, men det forhindrer ikke Ditte Okman og et veloplagt panel i sladre om ugens historier i Danmarks bedste sladdermagasin - ‘Det, vi taler om’.

I studiet sidder Anna Thygesen og Jacob Heinel Jensen, og med på telefonerne har vi både Jakob Steen Olsen og Søs Marie Seerup.

Vi taler både om Kongehuset - kan det virkelig passe, at Prins Henriks død har fået noget nyt og måske mere autentisk frem i Dronning Margrethe?

Og så dykker vi ned i Sundhedsstyrelsens direktør, Søren Brostrøms, kærlighedsliv. Har coronakrisen givet os en ny kendis, hvis privatliv vi gerne vil grave i?

Der er også noget, der er råddent i Herning. Overlæge, Annette Haagerup - ja, Ulrik Haagerups kone! - var med til at afmontere ideen om, at en hingstekåring skulle være årsag til de mange smittetilfælde i Herning. Det pudsige er bare, at Annette selv er en rigtig hestepige. Hvordan hænger det lige sammen?

I anden time bevæger vi os ind i ugens politiske sladderhistorier. De går selvfølgelig primært på de igangværende genåbnings-forhandlinger og efterlader særligt panelet med et, meget væsentligt spørgsmål: hvor er oppositionen - blå blok - i de her forhandlinger?

Men vi snakker også med Torben Olsen - bedre kendt som Suzuki-Torben - om hans nye bog, der udkommer d. 15. maj. Hvad handler bogen egentlig om? Og hvorfor synes han, at Henrik Sass Larsen er et skvat?

Til sidst får vi besøg af B.T.’s egen fodboldredaktør, Michel Wikkelsø Davidsen, der fortæller en noget besynderlig historie om fodboldspilleren Hiannick Kamba, der egentlig var død i et trafikuheld, men nu er dukket op igen - spil-levende!

Du kan lytte til programmet her eller finde det som podcast på Spotify, Podimo eller iTunes.

Programmet er produceret af Johanne D. Holgersson.