Lyt til artiklen

Det, vi taler om


Nikolaj Vraa fandt dronningen til nytårsfest, Jakob Steen Olsen har lavet et eksklusivt interview med Prins Joachim og Prinsesse Marie - og det  er en sædvanlig ærlig Marie, der taler ud om chokket over sygdom og behovet for at være ærlig.
Gitte Nielsen har fortalt et udenlandsk medie, at porno mellem far og søn er fuldstædnig almindeligt i Europa og så har Jørgen Olsen vundet kampen mod de hjemløse i Fredens Havn.I anden time af Det, vi taler om gennemgik panelet dronningens nytårstale og fik dissekeret, hvad der var skrevet af statsministeriet og hvad der var skrevet af dronningen selv.
Skuespiller og sanger, Jesper Groth, havde skrevet en lang og ærlig besked til panelet om sin diagnose og om fortidens ensomhed og tanker om at leve og dø - og så tog panelet overseas og talte om Khloe Kardashians mange virkelig nederen parforhold.I studiet sad journalist på ugebladet Her og Nu, Nikolaj Vraa, royal korrespondent på BT, Jacob Heinel Jensen og teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen. Søs Marie Serup var på telefon.

Sophie Lier producerede
Ditte Okman var vært