'Det, vi taler om'.

Kulørte time:

Will Smith har sendt Chris Rock en følelsesladet undskyldning for det slag, komikeren fik lige i ansigtet under Oscar-showet.
Men er det egentlig en undskyldning? Peer Kaae, som er specialist i at analysere folks ordvalg og retorik, dissekerer den næsten seks minutter lange undskyldning - og det er ikke uinteressant, hvad han finder i talen.
Og så er Prins Joachim blevet dus med befolkningen.
Er han igang med den store rebranding? Eller tør han bare ikke holde fast i tituleringen i frygt for at ligne en stivstikker?

I panelet sad journalist på ugebaldet Her & Nu, Nikolaj Vraa, royal korrespondent, Jacob Heinel Jensen og Twerk Queen, Louise Kjølsen.

Kontante time:

Efter et par venlige tip fra gode lyttere tog vi fat i Harvey Weinstein rigtige sygdom.
Forniers Gangrene - og vi vil ikke anbefale dig at google det, medmindre du er hardcore!
Læge Marco Hansen har forsket i netop denne sygdom, som deformerede Weinsteins penis til det ukendelige. Det var barske løjer, der kom frem!
Og så er der kæmpe ballade på Langeland. tranekær Slotskro er under fødevarermyndighedernes lup, og Mariah der ejer kroen nægtede mandag at lukke kontrollanterne ind - og 16 gæster der stod med kufferter og skulle holde fødselsdag og fest.

I panelet sad journalist på ugebaldet Her & Nu, Nikolaj Vraa, royal korrespondent, Jacob Heinel Jensen og Twerk Queen, Louise Kjølsen.