Lyt til artiklen

Panelet snakkede om at, Sofie Linde kommer med en temmelig skarpt efterkritik af den måde hendes arbejdsgiver TV2 ikke bakkede hende op, da hun sidste år fra scenen til Zulu Comedy Awards. Og så er Rasmus Paludan blevet gift med en kvinde her ugen efter, det kom frem, at han har talt om sex på det sociale medie Discord med drenge på helt ned til 13 år.

Weekendavisen bringer i denne uge en artikel, som er baseret på den advokatundersøgelse, som Konservative fik lavet efter en lang række kvinder stod frem og beskyldte Naser Khader for seksuelle overgreb. Journalist Poul Pilgaard er i studiet for at svare på kritik om de dele af advokatundersøgelsen, som Weekendavisen har valgt at bringe.

Panelet vender også vores forsvarsminister Trine Bramsen, der sejler rundt i søforklaringer om sin tur til Ærø samme dag, som Taliban indtog Kabul.

Anne Kirstine Cramon var vikar for Ditte Okman, og i panelet sad chefredaktør på Avisen.dk Per Kuskner, direktør i Impact TV Thomas Heurlin og royal korrespondent på BT Jacob Heinel Jensen.