I denne fredags udgave af ‘Det, vi taler om’, sker der noget, Ditte har ventet længe på. Hun bliver nemlig endelig testet for, om hun har haft corona. Det er Anne Thygesen, der har tests med, og live i studiet, tapper hun Ditte for blod. Det går ikke stille for sig. Lyt med og hør, hvad resultatet bliver….

Jonas Kuld Rathje er sent ude af starthullerne, men han har nu endelig set Netflix-serien ‘Tiger King’. Vi anmelder serien og vender også en anden brandvarm Netflix-serie, nemlig ‘Don’t fuck with cats’.

Niels Pinborg er med på telefonen og han retter blikket mod Hugo Helmig, der sidste år ramte rock bottom i en vild coke-rus. Nu kæmper han sig tilbage til overfladen og panelet giver ham et skulderklap med på vejen.

Vi runder timen af med at tale om Bubbers nye podcast ‘Gammelfar’ og bliver enige om,  podcasten burde handle lidt mere om at han rent faktisk knaldede barnepigen, for gamle fædre er der sgu’ da ikke noget originalt i.

I anden time er Søs Marie Seerup med på telefonen og panelet diskuterer kulturminister Joy Mogensens manglende evne til at fatte, at kulturen faktisk skal prioriteres. I den forbindelse snakker vi også om den halvhjertede måske-åbning af kirkerne i Påsken med præsten Betina Vejegaard.

Vi slutter fredagen af med at tale om den royale optræden til hestemesse i Herning og går på weekend på kongelig manér - hvad ellers?

Dagens panel består af Jonas Kuld Rathje, Anna Thygesen, Niels Pinborg og Søs Marie Seerup og din vært er som altid Ditte Okman.

Produceret af: Johanne D. Holgersson