Den kulørte time

Katherine Diez er faldet over en motionsform, der angiveligt kan udføre mirakler. Ifølge betalte opslag på Diez’ Instagram lod det nemlig til, at influenceren pludselig kunne forbrænde omkring 1500 kalorier i timen med en såkaldt Infraslim-maskine.

Det var desværre for godt til at være sandt. Og hvad endnu værre var, så er Diez’ opslag vist heller ikke helt i overensstemmelse med markedsføringsloven.

Og så er der godt nyt for Amalie og Mikkel Skelskov. Parret fletter nemlig igen fingre – og det er ellers på trods af historierne om Skelskovs påståede bortførelse af parrets to børn i vinter.

I studiet sidder Morten Crone Sejersbøl, Niels Pinborg og Jacob Heinel Jensen, og vi taler også om Martin Jørgensen, der flytter til Firenze og om skilsmisserygterne, der florerer om Meghan og Harry.


Den kontante time

Morten Messerschmidt har givet den gas på Twitter, og vi undrer os i studiet over, hvad der sker. Har han været fuld i fem dage?

Det fosser nemlig ud med fornærmelser og spydigheder fra DF-formanden på Twitter.

I studiet sidder Morten Crone Sejersbøl, Niels Pinborg, Jacob Heinel Jensen og Anne Kirstine Cramon. På telefon er Henrik Qvortrup, der har et godt råd til Al Pacino, der snart får sit fjerde barn i en alder af 83 år.

Vi slutter også programmet af med en god nyhed og et rørende comeback. Onkel Reje er nemlig på vej tilbage i cirkusmanegen og har sendt en tak til alle, der har sendt positive tilkendegivelser, blomster og øl til ham.

Din vært er Ditte Okman.

Programmet er produceret af Sarah Bech.