Den kulørte time

Vi åbner op for posen med vanvittige tv-produktioner og manipulation af realytydeltagere i dag. De dyre piger i DR-programmet af samme navn kritiserer nemlig produktionen bag programmet for at være unfair og at presse deltagerne. Marlene Weybøll kommer i studiet og deler ud af sine mange vilde historier fra bag kameraet.

I panelet sidder også Per Kuskner og Jakob Steen Olsen. Og så lægger Joachim B. Olsen vejen forbi studiet. Ikke for at tale om politik, men fordi han har fortalt om sin far, der sprang ud som bøsse, da Joachim selv var ti år. Joachim selv tog det pænt, men hans mor blev rasende. Faren holdt sin seksualitet delvist hemmeligt gennem sit liv, men han havde en kæreste som døde af AIDS.

Den kontante time

Det var en vild dag i retten i onsdags, hvor sagen om Ahmed Samsam fortsatte. Her smed chefredaktør på 24syv Simon Andersen nemlig en bombe, da han afslørede sin egen rolle i sagen og ikke mindst hvordan, daværende chef for efterretningstjenesten, Lars Findsen, havde opsøgt ham i fortrolighed. Vi udlægger sagens forløb og taler om dens vilde drejning.

Og så taler vi om Mette Frederiksen, der fik en fisk på krogen under et besøg i Grønland. Men den store rødfisk har nu medført et mærkeligt forløb og et spørgsmål om, hvorvidt statsministeren havde fisketegn eller ej.

Din vært er Ditte Okman.

Programmet er produceret af Sarah Bech.