Hvorfor undersøger du ikke, hvor mange indvandrere, der misbruger deres embeder til at udbrede og efterleve islamiske værdier i Danmark?

Det spørgsmål får udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad Bek i B.T.s debatpodcast Borgerlig Tabloid - podcasten fra B.T.s debatredaktion, der alle hverdage sætter en tydelig og velargumenteret borgerlig dagsorden. 

Spørgsmålet er interessant i kølvandet på den debat, som ministerens partifælle, Frederik vad, for nylig antændte fra Folketingets talerstol.

Her viderebragte han anekdoter om indvandrere, der misbruger deres offentlige positioner som eksempelvis socialrådgivere eller fængselsbetjente til at »undergrave det danske samfund indefra«.

Ministeren bakker Frederik Vad op og anerkender, at vi ser »tegn« på islamisk infiltrering i Danmark. Men når det kommer til at gøre noget ved problemet, tøver ministeren. Hvorfor? 

Hør ministerens svar 16 minutter inde i episoden og vurder om du synes, at det er godt nok - lyt i Spotify, på Apple Podcast eller ved at trykke play herunder: