Der er en uværdighed i forholdet mellem præsident Trump og CNN.

Det er let at sidde langt væk fra Washington og fordømme århundredets mest aggressive præsident.

Danskerne er da også de mest negative over for Donald Trump. Talrige undersøgelser viser, at vi er det land i verden, der er mest skeptisk over for ham. Det er derfor let at finde gehør, når man fremhæver præsidentens til tider bizarre opførsel og hans anti-præsidentielle taler.

Senest røg Donald Trump i klammeri med CNN's korrespondent i Det Hvide Hus, Jim Acosta. Præsidenten røg i en verbal infight med journalisten, da han stillede et spørgsmål på et usædvanlig langt og anderledes pressemøde efter midtvejsvalget.

Jim Acosta er kendt for sine meget direkte spørgsmål og heftige argumenter for de holdninger, der ligger bag spørgsmålet. Acosta er ofte i skænderi med Trump, og derfor er det heller ikke overraskende, at netop de to endte i en ren hanekamp.

Trump kaldte blandt andet Acosta for en forfærdelig person, hvilket fik Acosta til at springe op som en fjeder for at forsvare sin position - med hele verden som måbende tilskuere.

CNN, som er Jim Acostas arbejdsplads, skrev, hurtigere end Trump kunne komme ned fra pressemødets podie, en støtteerklæring for deres egen journalist og samtidig en skarp fordømmelse af præsident Trump.

Det er han vant til, CNN fordømmer ofte Donald Trump. Præsidentens svar kom prompte: Journalisten Acosta er nu udelukket fra at komme i Det Hvide Hus.

CNN og præsident Trump er nært forbundne og lever af hinandens mærkelige selskab. Det har de gjort, siden Trump forsøgte at blive nomineret i 2016. CNN var det eneste tv-selskab, der transmitterede alle hans taler, og det vandt de seere på. Trump fik opmærksomhed uden at betale for det.

Det er et absurd afhængighedsforhold, de to parter har opbygget og vedligeholdt siden valget. Begge parter er interesserede i at dyrke det modsætningsforhold. Begge parter vil gerne have et drama, for det gavner dem begge.

Men det er et fattigt forhold, for den amerikanske befolkning og den øvrige del af pressen er taberne, når dette sker.

Jim Acosta overskred adskillige grænser, da han blev ved at skændes med præsidenten, han nægtede at aflevere mikrofonen og hindrede dermed andre journalister i at stille deres spørgsmål. Det var pinligt og en farce.

Desværre fik både CNN, Jim Acosta og præsident Donald Trump en sejr ud af det. For det er dem, vi taler om - ikke den kommende politik. Den afsporede CNN med præsidenten som en forudsigelig medspiller.