Søren Sørensen bor i et hus i det nordvestlige København. I 2012 fik han nye naboer. De byggede straks et nyt hus og et hegn ind til Sørensen. Eneste problem var, at hegnet stod på en ny mur, der gjorde hegnet 3 meter og 40 centimeter højt og dermed generede Søren Sørensens udsigt. Man skulle tro, at kommunen ville hjælpe Sørensen, for muren er ulovlig.

Men det modsatte skete. Sørensens klage over naboen fik Københavns Kommune til at indlede en systematisk og pedantisk gennemgang, der nu har stået på i seks år, og som har kostet ham flere tusinde kroner - og gjort ham en illusion om retfærdighed fattigere.

Søren Sørensens oplevelser med Københavns Kommunes magtmisbrug er en B.T.-historie, som vores undersøgende journalister har gravet frem. Den er et stærkt eksempel på vort nye slogan: B.T. - altid med DIG. Vi lover, at vi vil afdække magtmisbrug og uretfærdigheder, hver gang vi møder dem. Sørensens sag, “Trynet af kommunen”, er bare den første artikel i en serie, der vil løbe de kommende dage. Københavns Kommune bør åbne denne sag, sende en undskyldning til Sørensen og sikre, at magtmisbrug som dette ALDRIG sker igen.

Journalistikken vil altid være det vigtigste for B.T., men i dag fejrer vi også, at vi udgiver et nyt site, der er udviklet direkte til mobilen. Alle danskere har en smartphone, som er en fast del af vores hverdag. Vi har telefonen med overalt, og den er blevet vores væsentligste kommunikationsmiddel. Derfor har vi valgt at fokusere vores digitale journalistik til mobilen.

Prøv bt.dk nu, hvis ikke du allerede er en del af den million danskere, der allerede benytter os hver dag. Du vil få en helt ny oplevelse af B.T.

I dag udgiver vi også en ny avis. Metroxpress bliver til B.T. metro, og som bt.dk er den gratis. Du kan finde den i standere i alle de store byer som København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Det er i det hele taget en dag med store forandringer for B.T., men afgørende er journalistikken, hvor du fremover vil få nyheder, sport og underholdning.
B.T. - altid med dig.

MIDY