Af Mathias Bach, formand for De Danske Folkekoleelever og medlem af Nye Borgerliges Ungdom, 16 år, Næstved

Jeg er efterhånden ved at være træt af de medier, som fortier sandheden omkring den nuværende verdenstilstand. I lørdags var der tyve maskerede unge i Sverige, som har forsøgt at begå mord på jøder i en synagoge i Göteborg.

Men noget af det, som går mig mest på, er, at det her er, hvad vi får tilbage fra indvandrere og migranter, som får økonomiske privilegier og goder ved at være i Danmark – er det sådan, det skal være? Jeg er ked af at bringe den kedelige nyhed om, at blødsødne danske politikere er i gang med at ødelægge den velfærdsstat, som vores forfædre har været med til at bygge op. Jeg er ked af at fortælle, at hele 10 terrorangreb de seneste to år i Europa, har været begået af ekstreme islamister. Jeg er ked af at fortælle, at disse islamiske ekstremister ødelægger chancerne for helt almindelige troende muslimer, som gerne vil bidrage til vores samfund.

Grøften mellem danskere og indvandrere er de seneste år blevet større. Det er de blandt andet på grund af fortidige terrorangreb i den vestlige verden, som primært har været begået af islamister – og danskerne er altså ikke racister, som nogle nok vil mene: Danskerne er trætte af ikke at blive hørt på Christiansborg. Danskerne er kede af, at deres arbejde for Danmark skal betale til integrationen af indvandrere og migranter, som kommer til Danmark for økonomiske goder. Hvad får danskerne så igen?

Indtil videre har udbyttet af at bruge 33 milliarder årligt til integrationen slet ikke været der. Derimod er danskernes ytringsfrihed blevet truet af mellemøstlige islamiske kræfter, som sidder i opposition til det sekulære demokrati. Den danske regering spilder pengene, mens flygtninge dør i nærområderne - til fordel for bindende konventioner.

Hvad kan og må danskerne snart foretage sig?