Husker du Jasmin Dahl, der vandt 'X Factor' som en del af gruppen Anthony Jasmin? Nu springer hun ud som sanger og danser i Cirkusrevyen.

Den i dag 24-årige sangerinde var kun 15 år, da Thomas Blachman i 2014 satte hende sammen med den fire år ældre Anthony Lopez.

De fik et lille hit med vindersangen 'Do Ya' og udgav efterfølgende minialbummet 'Stick Together', men allerede et halvt år efter 'X Factor'-finalen, trak de stikket og gik hver til sit.

»Jeg valgte at træde nogle skridt tilbage for at færdiggøre skolen og finde ud af mig selv – også musikalsk. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg ville,« fortæller Jasmin Dahl, da B.T. møder hende et par uger før hendes debut i Cirkusrevyen.

Jasmin Dahl, da hun sammen med Anthony Lopez og deres mentor Thomas Blachman vandt 'X Factor' i 2014.
Jasmin Dahl, da hun sammen med Anthony Lopez og deres mentor Thomas Blachman vandt 'X Factor' i 2014. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere

Hun fortæller videre, at hun har gået på flere musik- og sangkurser, ligesom hun har gået på Skuespillerakadamiet, der er en form for forskole til Den Danske Scenekunstskole.

»Jeg har også sunget kor for alle mulige danske kunstnere for stadig at være i gang med musikken – jeg har bare lige været lidt væk fra rampelyset,« fortæller hun videre.

I 2020 fik hun imidlertid en rolle i musicaludgaven af filmen 'Bodyguard', der havde den kendte pianist Joakim Pedersen som kapelmester, og han har været hendes vej ind i Cirkusrevyen.

»Han er også kapelmester på Cirkusrevyen, så han ringede en dag og spurgte, om jeg ikke ville være med. Det kunne jeg jo ikke takke nej til,« fortæller hun med et smil.

Jasmin Dahl er med i Cirkusrevyen 2023.
Jasmin Dahl er med i Cirkusrevyen 2023. Foto: Anthon Unger
Vis mere

I revyen er hun en del af et ensemble på otte dansere og sangerinder.

Derudover består årets revyhold af skuespillerne Niels Olsen, Niels Ellegaard, Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen og Merete Mærkedahl.

»Det har været så sjovt indtil videre. Vi knokler sindssygt hårdt fra tolv til klokken ni om aftenen, men der er også masser af tid til at grine og joke og drille hinanden. Jeg synes virkelig, det er et godt hold.«

Derudover drømmer Jasmin Dahl om at udgive sin egen musik som solokunstner, og hun har noget på vej, fortæller hun:

»Der er ikke sat dato på endnu, men der kommer noget på et tidspunkt, og det er helt mit eget.«

Privat er Jasmin Dahl kæreste med skuespiller Johannes Lassen, som hun mødte under 'The Bodyguard'-musicalen.

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s podcast 'Det vi taler om':