'Lagkagerevy,' forudsigelig og umoderne.

Sådan lød noget af kritikken, efter Lisbet Dahl tidligere i år genoplivede den historiske og ellers anerkendte Tivolirevy i Glassalen i Tivoli.

Revyen var et publikumshit, men anmeldere var altså ikke imponerede. Alligevel står Lisbet Dahl i spidsen for endnu en sæson af den genoplivede revy, hvor holdet netop er blevet offentliggjort tirsdag ved et pressemøde i Tivoli. 

»Selvfølgelig har jeg taget kritikken til mig. Selvfølgelig har jeg det,« siger Lisbet Dahl til B.T.

Men det er altså lidt som at spille i lotteriet, når man laver revy, forklarer den tidligere Cirkusrevyen-instruktør.

Med et splinternyt hold skal Lisbet Dahl så denne gang igen forsøge at blæse anmeldere bagover, når tæppet går til næste sommer.

»Vi vil nok prøve at være i lidt bedre tid eller skubbe premieren. Måske, måske ikke. Nu ser vi, hvad der sker,« siger Lisbet Dahl og tilføjer:

»Jeg er jo vant til at lave revyer. Jeg ved rigtig meget om det. Så det er jo sjovt at prøve en gang til.«

Det er både mere og mindre velkendte ansigter, der skal stå på scenen til næste års Tivolirevy. 

Skuespillerholdet består af entertainer Thomas Eje, skuespiller Mikkel Becker Hilgart, skuespiller Rikke Bilde, skuespiller Rikke Buch Petersen og instruktør Lisbet Dahl, der sammen skal forsøge at underholde og overraske publikum næste sommer. 

Tivoli har i mere end 140 år ud af sin 180 år lange historie opført revyer. I år genopstod Tivolirevyen efter en længere pause på syv år.

Lisbet Dahl oplyste i 2021, at hun ville stoppe i Cirkusrevyen efter 33 sæsoner. Hun understregede senere, at exitet i Teltet på Bakken ikke var ensbetydende med, at hun var færdig på scenen.

Derefter dukkede hun ganske overraskende - i hvert fald for hendes gamle direktør i Cirkusrevyen - op som frontkvinde på genoplivningen af Tivolirevyen.

Nu er hun så klar til at instruere og spille med i endnu en omgang af Tivolis gamle revy i Glassalen. 

Tivolirevyen får premiere 6. juni 2024.

Lyt til det nyeste afsnit af B.T.s podcast 'Den vi taler om' her: