Undervejs i retssagen blev der spekuleret i, om de var gået fra hinanden.

Men efter realitypersonligheden Teitur Skoubo i oktober blev frikendt for voldtægt i landsretten – men fik stadfæstet sin dom for vold – stod det klart, at han og Teresa Ovenberg fortsatte som kærester.

Nu fortæller den 24-årige influencer til Se og Hør, at parret er ovenpå igen efter en hård tid.

»Vi har ligesom lagt alt fra sidste år bag os. Vi er kommet os så godt over det, som man nu kan, og ser bare fremad,« fortæller Teresa Ovenberg til ugebladet.

Teresa Ovenberg har ellers tidligere været ganske tavs omkring Teitur Skoubos retslige drama – og ikke mindst hvad det har betydet for deres forhold.

Da Teitur Skoubo var for byretten i maj, sad hun med på tilskuerpladserne og brød i gråd, da dommen om vold og voldtægt faldt.

Men efterfølgende og til ankesagen var hun væk, nægtede at kommentere og fortalte kun på sine sociale medier, at det var hårdt at være et offentligt ansigt.

Kort efter ankesagen i Landsretten, der frifandt Teitur Skoubo for voldtægten, stod det dog klart, at Teresa Ovenberg og Teitur Skoubo var blevet genforenet.

Forinden det retslige opgør boede parret sammen i Spanien.

Da Teitur Skoubo i første omgang blev straksfængslet i Vejle Arrest, flyttede Teresa Ovenberg dog til København.

Realityparret har også før dannet par, da de begge boede hjemme på Færøerne.

Det blev klart, da Teresa Ovenberg kom ind som Teitur Skoubos ekskæreste i den sjette sæson af 'Ex on the Beach' – en sæson, som Discovery valgte helt at fjerne efter Teitur Skoubos voldtægtsdom.

I sjette sæson af 'Ex on the Beach' kom Teresa Ovenberg ind som Teitur Skoubos ekskæreste. De fandt melodien sammen kortvarigt, men det var først efter programmet, at de til manges overraskelse atter var et par.
I sjette sæson af 'Ex on the Beach' kom Teresa Ovenberg ind som Teitur Skoubos ekskæreste. De fandt melodien sammen kortvarigt, men det var først efter programmet, at de til manges overraskelse atter var et par.
Vis mere

I sæsonen fandt Teitur og Teresa kortvarigt melodien sammen, men det blev ikke til mere for eksparret, før de efter hjemkomsten til Danmark – i starten af 2022 – atter blev et par.

Det var i november 2021, at Teitur Skoubo først blev anholdt på natklubben Butcher's i Odense.

Han blev varetægtsfængslet i et døgn, efter det tilkaldte politi fandt ham på natklubben, som han var taget hen på, efter han havde forladt den blødende kvinde, der anklagede ham for voldtægt, efter de samme nat var taget hjem sammen.

Efter et kort retsforløb om sagen i maj 2022 blev Teitur Skoubo straksfængslet og idømt to og et halvt års fængsel – foruden en erstatning på 100.000 kroner – for at have voldtaget og begået vold mod den 25-årige kvinde.

Teitur Skoubo ankede straks dommen, og i oktober 2022 blev ankesagen afgjort i landsretten.

Her fandt man det bevist, at det samtykkende samleje, der var mellem ham og offeret, stoppede, da samtykket blev trukket tilbage.

Derfor frifandt landsretten Teitur Skoubo for voldtægt, men fastholdt hans dom for vold.

Straffen blev derfor skåret ned til tre måneder, og dermed havde Teitur Skoubo krav på erstatning, da han havde siddet varetægtsfængslet i de fem måneder, der gik siden dommen i byretten, hvor han blev straksfængslet.