Sangeren Lene Nystrøm og Søren Rasted havde 16 år sammen som mand og hustru, men blev altså skilt i 2017. 

Nu fylder Lene Nystrøm 50 år, og her griber Rasted muligheden for at sende en kærlighedserklæring til sin ekskone på Instagram. 

'Tillykke til verdens dejligste X-kone, mor til vores børn, ven og kollega med de 50 år,' indleder han opslaget. 

Han deler flere billeder, hvor de står sammen både som unge og ældre. Endda et billede, hvor de sidder i det stiveste puds fra deres bryllupsdag. 

'Siden vi to for snart 30 år siden mødtes første gang, har du været min livsledsager – og den absolut største gave jeg kunne ønske mig i mit liv. For udover vores 2 fantastiske børn, er der kommet musik, rejser og oplevelser ud over fatteevne, og hvad nogen i deres vildeste fantasi kunne ønske sig,' uddyber han i opslaget. 

Rasted forklarer også i opslaget, at hun altid har været der for ham, og at han vil forsøge at gengælde det i fremtiden. Han afslutter opslaget med, at hun stadig er gudesmuk inden i og udenpå. 

Derfor har også fået Lene Nystrøm til tasterne i kommentarsporet.

'Du har altid skrevet det i dine sange, hvilket jeg elsker. Men så dejligt at høre det højt, også den dag i dag,' kommenterer hun på opslaget. 

De to nåede at være gift i 16 år og har sammen to børn. De to mødte som bekendt hinanden i Aqua, som hittede verden over med blandt andet 'Barbie Girl'. Aqua er siden blevet gendannet og turnerer i disse år igen - senest denne sommer optrådte de blandt andet til Grøn Koncert.