»Det er aldrig tilfredsstillende.«

Sådan siger Silas Holst nu til B.T. om det underskud på 1,1 millioner kroner, han netop har kunnet fremvise.

Underskuddet fremgår af det nye årsregnskab for hans hovedselskab, holdingselskabet Fat Cow ApS, som virksomhedsportalen Ownr har trukket for B.T.

»Når man investerer i en idé, så tager det nogle gange lidt tid, før det giver overskud. Så det er ikke noget, jeg er bekymret eller nervøs over,« forklarer Silas Holst.

Det er da også særligt en af musicalstjernens nyere idéer, der har kostet ham det store underskud, forklarer han.

Nemlig hans såkaldte The Boyband Tour, hvor han sammen med fire andre kollegaer turnerer landet rundt og optræder med gamle boyband-klassikere.

»Boybandturnen koster jo mange penge - at sætte sådan et show op og få lavet lidt larm omkring det og få etableret det - og så kan man forhåbentligt høste frugterne lidt senere hen,« forklarer Silas Holst.

»Det ville i hvert fald være drømmen. Det er jo en chance, man skal være villig til at tage.«

The Boyband Tour er startet ud som en underskudsforretning, der har kostet Silas Holst dyrt. Men den 40-årige musicalstjerne er stadig ved godt mod. Foto: PR.
The Boyband Tour er startet ud som en underskudsforretning, der har kostet Silas Holst dyrt. Men den 40-årige musicalstjerne er stadig ved godt mod. Foto: PR.
Vis mere

Selvom underskuddet på 1,1 millioner kroner i hovedselskabet - som samler musicalstjernens mange virksomheder - lyder stort, så er det reduceret fra over det dobbelte året forinden.

Det negative resultat - med ikke mindst nedskrivninger på finansielle aktiver for godt 1,6 millioner kroner - har dog stadig sultet egenkapitalen, der nu er røget ned under 340.000 kroner.

Den første omgang af boybandturnéen har da også - 'som forventet' - været en ren underskudsforretning.

Det kan man ikke mindst se på regnskaberne i Silas Holsts holdingsselskabs virksomhed DetGårTitGodt, hvorfra han producerer boybandturnéen.

Her er underskuddet vokset til et stort minus på godt 1,47 millioner kroner.

Også her har egenkapitalen måtte lide og ryge i et stort minus på knap 1,24 millioner kroner.

Det lidet flatterende resultat er tilmed så skidt, at det 'indikerer usikkerhed om selskabets fortsatte drift'.

Men her har Silas Holst selv og banken altså været villige til at støtte virksomheden, så de planlagte aktiviteter - altså flere sæsoner af boyband-turneen - kunne fortsætte.

»Der skal mere til at stresse mig, for det var jeg forberedt på, da vi satte det op, at det ville se sådan ud det første år eller to måske, og så ville det forhåbentligt vende,« lyder det nu fra Silas Holst.

Han er nemlig forberedt på, at der heller ikke i år kommer grønne tal på bundlinjen.

»Jeg har gang i tre nye, ret store projekter, så alt efter hvordan det går,« lyder det kryptisk om fremtidsudsigterne til slut fra musicalstjernen.