Sascha Dupont og hendes tiårige søn Timothy skulle egentligt være flyttet fra Horsens til USA nu.

Flyttet tilbage til den californiske by Simi Valley, hvor hendes amerikanske ægtemand og faderen til Timothy, Bryan Conner, bor.

Parret har levet et langdistanceforhold i tre år - men alligevel kunne hun ikke få sig selv til det.

»Det var lidt en overraskelse, at det skulle blive så dejligt her!« siger Sascha Dupont med et grin.

For tre år tilbage valgte den 48-årige 'Hit med sangen'-pianisten nemlig – på ægtemandens opfordring – at rejse fra familiens daværende hjem i USA for at tage deres søn med til Danmark, hvor hun skulle på turné med bandet Sing-Sing-Sing.

Men så kom corona. 

Og så blev planen altså ændret til, at det skulle være denne sommer, at familien skulle genforenes i det amerikanske.

Men på de knap tre år, der er gået siden Sascha Dupont og sønnen indlogerede sig i Horsens, har den tidligere 'Hit med sangen'-pianist indset noget: Hun vil ikke væk alligevel.

»Jeg havde først bare tænkt, at nu gør vi det, og så flytter vi tilbage til Simi Valley bagefter, men så er der jo sket nogle ting i mellemtiden,« forklarer Sascha Dupont.

»Hvorfor skulle jeg dog forlade det?«

Sascha Dupont har nemlig fået sig »et fantastisk job«.

Et job som musiklærer på Sct. Ibs Skole i Horsens, der har udviklet sig til at være et regulært drømmejob, efter hun gennem årene er gået fra først at have været timelærer til nu at undervise en lang række klasser i musik.

»Jeg kan ikke tage væk fra de unger der, det kan jeg simpelthen ikke, jeg ELSKER de unger – de fleste af dem,« lyder det med et stort grin fra Sascha Dupont.

Sascha Dupont gik fra at være timelærer til nu at undervise flere klasser i musik. Og det job vil hun simpelthen ikke give slip på. Foto: Privat.
Sascha Dupont gik fra at være timelærer til nu at undervise flere klasser i musik. Og det job vil hun simpelthen ikke give slip på. Foto: Privat.
Vis mere

Med lidt mindre end en fuldtidsbeskæftigelse som musiklærer kan hun også samtidig koncentrere sig om de spillejobs, der også til stadighed byder sig til.

»Tænk sig, man er så forkælet, at man kan få lov til at arbejde med det, man elsker allermest! Hvorfor skulle jeg dog forlade det?« spørger hun.

Hvad siger din mand til det?

»Jamen, han siger ikke så meget, hvad skal han sige?« svarer Sascha Dupont.

»Det er lidt en tovtrækning,« lyder det med et stort grin.

For hverken hende eller Bryan Conner pønser på at forlade deres respektive hjemlande – eller deres respektive jobs.

Manden bygger nyt hjem til familien - hvor Sascha ikke vil bo

Sascha Duponts amerikanske ægtemand har nemlig heller ikke tænkt sig at droppe sit arbejde som selvstændig med eget byggefirma.

Tværtimod er han faktisk i gang med at bygge et nyt hjem til familien.

Men her har Sascha Dupont altså ikke udpræget lyst til at bo.

»Jeg kan godt lide at have travlt og have noget at lave, og nu er min mand ved at bygge hus i Colorado midt ude i ikke ret meget – hvad skulle jeg dog der? Andet end at stå og kigge på, at han er da meget pæn.«

Så nu nøjes familien med at samles cirka hver tredje-fjerde måned.

Bryan Conner har da også netop været i Danmark for at fejre hans og Sascha Duponts kobberbryllup.

»Vi kører langdistance. Det er vel ikke meget anderledes end at være gift med en kaptajn eller én på en boreplatform. Vi prøver jo at ses, når vi kan, men det kan også et eller andet.« understreger Sascha Dupont.

»Jeg har det sådan lidt, at vi kan godt finde ud af det. Og hvis ikke vi finder ud af det, så er vi ikke de rigtige alligevel.«

»Det er jo hårdt for sønnike«

Men hvis der er én, der især godt gad have farmand tættere på, så er det parrets tiårige søn Timothy.

»Det er jo hårdt for sønnike – men Bryan og jeg kan sgu godt tåle ikke at se hinanden særligt tit,« siger Sascha Dupont med et grin.

»Men vi har jo nogle billeder, så kigger vi lidt på dem, og der er jo facetime, så vi snakker sammen hver dag – og lige pludselig er verden er ikke så stor mere, efter vi har fået de der forbandede telefoner.«

Sascha Dupont med ægtemanden Bryan Conner og deres tiårige søn Timothy. Foto: Privat.
Sascha Dupont med ægtemanden Bryan Conner og deres tiårige søn Timothy. Foto: Privat.
Vis mere

I 2008 flyttede Sascha Dupont til USA med sin eksmand, musikeren Morten Bay Christensen, men efter kort tid i guds eget land, blev de enige om at blive skilt.

Sascha Dupont blev dog alligevel hængende i USA, og en aprilaften to år efter skilsmissen mødte hun så Bryan Conner på et spillested i Santa Monica.

Og derfra gik det stærkt.

Parret flyttede sammen, blev gift og fik sønnen Timothy sammen.

For små tre år siden vendte Sascha Dupont så tilbage til Danmark for en stund, som blev længere end først antaget – og som nu er forlænget igen på ubestemt tid.

»Jeg bliver i hvert fald hængende. Danmark er for god ved mig!« understreger Sascha Dupont.

»Men man skal aldrig sige aldrig. Jeg kan ikke vide, om jeg om ti år tænker, at nu skal jeg tilbage til USA,« tilføjer hun.

Men for nu bliver Sascha Dupont i hvert fald boende her i landet – og det må de i øvrigt gerne få at vide inde på 'Hit med sangen', for det program vil hun meget gerne genoplive.