Hun er kendt som tv- og radiovært, men for mange år siden drømte Sara Bro om en anden karrierevej.

Omkring årtusindskiftet medvirkede hun nemlig i de to danske spillefilm 'Regel nr. 1' og 'Små ulykker' samt et par kortfilm.

Hvad skete der så?

»Jeg kom ikke ind på skuespillerskolen,« fortæller Sara Bro, da B.T. møder hende onsdag aften til gallapremieren på den nye danske film 'Underverden 2'.

»Jeg havde en kæmpe drøm om at blive skuespiller og søgte ind på skuespillerskolen ad flere omgange, men jeg havde også et problem med at følge et manuskript,« fortæller hun videre og uddyber:

»Jeg syntes tit selv, at jeg var sjovere eller havde nogle bedre ideer til replikker. Og det var ikke så velset dengang.«

Sara Bro var på daværende tidspunkt allerede i gang som tv-vært, og hun fandt ud af, at det job nok passede hende bedst.

»Der kunne jeg selv bestemme, hvad jeg skulle sige, og hvad det skulle handle om. Så det gjorde egentlig, at jeg kom til at føle mig rigtig tilpas i mit job.«

Sara Bro til premiere på 'Underverden 2'.
Sara Bro til premiere på 'Underverden 2'. Foto: Anthon Unger
Vis mere

Sara Bro fortæller til B.T., at hun generelt set elsker film og særligt actionfilm som netop den aktuelle 'Underverden 2'.

Adspurgt, hvad hun helst ville spille i 'Underverden 2', hvis hun nu var blevet skuespiller, peger hun på filmens hovedrolle:

»Jeg ville helt klart have Dars (Salim, red.) rolle. Action.«

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s podcast 'Det vi taler om':