Det er ikke meget, komiker Ruben Søltoft har delt med sine fans og følgere på Instagram gennem næsten to år.

Årsagen bundede i, at Ruben Søltoft gik ned med stress.

Men torsdag aften gjorde komikeren comeback på scenen ved TV 2 EchoPrisen for at præsentere prisen for 'Årets Fiktion'.

»Jeg var sygemeldt med stress de sidste to år. Min psykolog har sagt, at det er vigtigt, at jeg starter stille og roligt op. Så det er bevidst, at det her ikke er sygt sjov,« fortalte han fra scenen, der inden showet ikke havde været forbi den røde løber, og tilføjede:

»Jeg har forberedt en joke, men min psykolog har sagt, at det er for tidligt, så den får I ikke. Men jeg er her – og det føles fucking fedt.«

Stilheden fra Ruben Søltoft blev brudt mandag, da han i et opslag på sin Instagram fortalte ærligt om de seneste to år.

'Kære jer! Der har godt nok været stille herinde i lang tid. Det har der, fordi jeg gik ned med stress for to år siden. Det går endelig bedre, hvilket er virkelig dejligt! Jeg har savnet jer, og det er vidunderligt at være ude at optræde igen!,' skrev han i sit opslag.

Det ærlige opslag fra Ruben Søltoft medførte også masser af kærlighed – kollegaen fra serien 'SJIT Happens' Jonathan Harboe skrev fx, at han ikke går nogen steder.

Den 35-årige komiker har medvirket i en række tv-serier og film, og er særligt kendt for sine roller i TV 2-serierne 'SJIT Happens' og 'Minkavlerne'. I 2015 optrådte han med sit første onemanshow 'Mit hoved' og tre år senere kunne han tilføje endnu et onemanshow 'Ting fra min mund'.